10 бр. / лот за iPad mini 1/2 mini 3 сензорен екран Digitizer Събрание с Home Button & Home Flex кабел + конектор IC

Нов

104.02лв.

В наличност

ОПИСАНИЕ

Този цифров преобразувател в събирането е идеалният заместител за вашия разбито/треснувшего дигитайзер.Не е нужно да се занимавам с инсталирането на лепило/ic-конектор /или обхвата на камерата или гъвкав кабел домашна бутон. 1) 5-годишен опит в предлагането и износ на резервни части за мобилни телефони.Клиенти по целия свят. 2) всички от нашите продукти са тествани преди да превозва с нашия професионален и сериозен екип QC. 3) по-Голяма част от стоките ще бъде изпратена в рамките на 48 часа след получаване на плащането. 4) нашият професионален екип за обслужване доставя ви техническо обслужване и отговаря на всички въпроси, които ви трябват, с нашите най-добри усилия.когато пошлете ни съобщение ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Забележка: 1. Моля, потвърдете вашата модел машина и номера на информация преди закупуването. 2. Ако повърхността на оригиналния си / от стария елемент не изглежда така, както е показано в нашия изображението, това означава, че нашия елемент може да е несъвместим с твоя. 3. за разглобяване и сглобяване на вътрешните части на таблетен компютър се изискват професионални умения и техника.Ние не носим отговорност за всякакви щети, причинени от ремонт на вашето устройство с помощта на този аксесоар! 4. моля, обърнете внимание, че ние не приемаме рекламации, ако елементът е монтиран т.е. лепило изтрит или защитно фолио изтрита, моля, проверете елемент преди поемане на място, свързване на гъвкава тръба и поставяне на тампон, без премахване на лепило.

Етикети: екран ipad3, таблет с две операционни системи, екран raspberrry pi, гъвкав дисплей, android таблет, сензорен екран за вход в системата на МегаФон, raspberry pi 7-инчов сензорен екран на кутията, ipad pro, LCD дисплей за ipad, на екрана LCD на ipad mini 5

Тип На Екрана Капацитивен Екран
Документ НЯМА
търговска марка Хуаша
Размер На Екрана 7,9 инча
Вид На Продукта Touchpad Таблет
Размер На Дисплея 7~10 инча
Произход CN(произход)
Съвместим Марка За Apple
Номер На Модела за iPad mini1/2/3

Напишете отзив

10 бр. / лот за iPad mini 1/2 mini 3 сензорен екран Digitizer Събрание с Home Button & Home Flex кабел + конектор IC

10 бр. / лот за iPad mini 1/2 mini 3 сензорен екран Digitizer Събрание с Home Button & Home Flex кабел + конектор IC

ОПИСАНИЕ Този цифров преобразувател в събирането е идеалният заместител за вашия разбито/треснувшего дигитайзер.Не е нужно да се занимавам с инсталирането на лепило/ic-конектор /или обхвата на камерата или гъвкав кабел домашна бутон.

Свързани продукти