Zhili мъжки Шал яка Relax трикотаж жилетка

Нов

61.74лв.

В наличност

Таблица с размери

Моля според графика на размер за приказать.Модел носи M в таблицата размери.

Покажи модел и продукт

Отказ от отговорност цвят : от настройките на монитора, определения пиксела монитор ние не можем да гарантираме, че цветът, който виждате на екрана си, е точна цвят на продукта.Ние се стремим да направим нашите цвят колкото се може по-точни.въпреки това, цвят-това е приближаване до реалните цветове.

Инструкции За Пране

Ръчно пране в студена вода или сухо почистване.Не отбеливайте.Легнете точно, за да изсъхне.Низкотемпературное гладене.

История На Марката

Zhili-това е китайски световен онлайн търговец на дребно, който продава на най-мека тъкан в света и най-цветопоглощающую прежда, за да създаде перфектния кашемирового продукт, zhili смята, че кашмир-това е повече, отколкото лукс; това е доказателство, че нещо меко и елегантна все още може да бъде трудно и изисква уважение.

Преди да поръчате

1.Уверете се, че сте попълнили цялата подробен адрес и информация за контакт при попълване на информация на купувача.

2, Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.Тези такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

3、Ако искате да декларират стоки, както е другото име на стоката или да посочите стойност за митниците, моля оставете съобщение при извършване на резервацията.

Коментари

Ние високо ценим удовлетвореността на клиентите.

1、Ако сте доволни от продукт, който сте закупили, надявам се, че можете да ни дадете 5-звездочную похвала, нека повече хора видят и се доверяват на нашите продукти.

2、Ако не сте доволни от подробности, моля, свържете се с нас за да решим проблема вместо да остави отрицателен коментар.Ние разбираме, какви проблеми и чувство на неудовлетвореност могат да възникнат у вас, и ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми заедно с вас.

Гаранция

Вие ще получите пълно възстановяване на парите или безплатна подмяна, ако се дължи на нижеприведенной ситуация:

1、Fail доставка от 2、Wrong item, color or size has been sent 3、Quality problem

Рекламации И Връщане На Парите

1, Ако не са доволни, когато получите стоката си, моля, върнете го в продължение на 15 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с мен в продължение на 72 часа, преди да го върне.

2, ако стоките са дефектни в рамките на 15 дни, ние ще ви изпратим замяна без допълнително зарядно устройство или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектен елемент.Въпреки това, връщането цена перевозкы пратката ще бъде оплащена вас.

3、Ние не приемаме никакво връщане или връщане поради човешки дефекти или случайни повреди, причинени от неправилна употреба, злоупотреба или неправилна грижа.

Етикети: gasoo, леопардовый пуловер пуловер, мъжки шал яка жилетка Мейси, жилетка женски, пънк-жилетка, децата нос, мъжки шал яка жилетка черен, балерина декор за стаята на момичетата, бамбук жилетка, легло за спалня Хари Потър

Дължина ръкав(см) Пълен
Дебелина на Постно (Лято)
Вид На Модела Твърд
Техника Плосък Вязаный
Стил Smart Casual
Яка V-Образно Деколте
Тип На Затваряне Един Бутон
Вълна Тънка Кожа
Стил Ръкави Редовен
Затворен No
Украса Бутон
Материал Вълна
Тип Елемент Тренировъчен дъждобран
Номер На Модела ZL20A0138
Пол МЪЖ

Напишете отзив

Zhili мъжки Шал яка Relax трикотаж жилетка

Zhili мъжки Шал яка Relax трикотаж жилетка

Таблица с размери Моля според графика на размер за приказать.Модел носи M в таблицата размери. Покажи модел и продукт Отказ от отговорност цвят : от настройките на монитора, определения пиксела монитор ние не можем да гарантираме,

Свързани продукти