Едно Рамо Зелени Абитуриентски Рокли Арабското Вечерна Рокля 2019 Високи Вечерни Рокли С Цепка Отстрани Robe De Soiree На Поръчка Вечерна Рокля

Нов

270.04лв.

/ 360.06лв.

В наличност

Добре Дошли В Mr. Жу Wedding & Events Dresses Co., Оод

Ние сме професионален фабрика за производство на булчински рокли в Китай.Ние сме ангажирани в производството и износа на булчински и модни рокли вече около 10 години.Ние може да произвежда по поръчка на копие на широк асортимент от рокли, включително и стилове.

Нашата Характеристика На Фабриката:

1.отлично качество--начало плат, предназначает умения, точно измерване на & цялостна система за качествен контрол.

2.конкурентни цени-- повече количества, по-големи отстъпки.

3.Бърза доставка-доставка в рамките на 10-15 дни след пускането на поръчката.

4.високо качество-изберете тъкан в съответствие с различни рокли .

Можем също така да направите поръчка, да представят рокля, ако искате да ни изпратите снимки, търговия на Едро и топло е добре дошъл, моля, не се колебайте да се свържете с мен за повече подробности:)

Моля, напомни: поръчка е предназначена само за една част на роклята.Той не ще дойде, заедно с всички аксесоари,като например шапка,тюлевые ръкавици,було,долни поли,якета/Шал/увиване и т.н.Ако пощата е в Бразилия, моля, уведомете ни приемник CPF в полето за съобщения, без него ние не можем да изпратите рокля, благодаря ви за вашето разбиране.

Завършен по поръчка поддръжка Ако искате да поръчате изработен по поръчка на размер,моля, попълнете формата по-долу и ни предлагат, когато правите поръчка.Благодарим ви! 1. бюст: см/ 2 инча. талия: см/ 3 инча. бедрата: см/ 4 инча. кухината на пода с ток: см/ 5 инча. естествена Височина: см/ 6 инча. Рокля цвят( Моля, изберете цвят номер от нашата цветова диаграма): цвят номер # 7. Дата на износване: 8.друго изискване:

Забележка : моля, имайте в предвид, че снимката може леко да се различават от действителния елемент от гледна точка на цвят се дължи на осветление по време на снимки, на езика или на цветовата температура и т.н.

Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено между CRT-телевизори и LCD телевизори, ние не можем да гарантираме, че цветът на нашите продукти ще е точно същият като на снимките, които виждате.

За нас

Добре дошли в Mr. Жу Wedding & Events Dresses Co., Ltd .Ние ще магазина www.ravda-dom.com фабрика веднага специализирана в венчании & случаи, дрехи, обувки & вспомогательном оборудване и други широко редиците на продукти начина.

Като една от водещите компании дизайнер на рокли и рокли сватбени услуги във вътрешността на Китай, ние имаме нашите собствени професионални дизайнери и конструировали излишък, 90% от продуктите, изброени в нашия магазин.Ние имаме нашите собствени професионални фотографи и модели, и ние настояваме за това, за да предложи 100% реални снимки на продукта.

Етикети: midi вечерна рокля за абитуриентски бал, вечерен тоалет за бала, черни вечерни рокли, абитуриентски, бала вечерни рокли, облекло, кратко вечерна рокля за абитуриентски бал, вечер турското рокля за бала, pofash вечерна рокля за абитуриентски бал, ръкав вечерна рокля за абитуриентски бал, штучные вечерни рокли, абитуриентски, вечер выпускное рокля feathet

Реалните Изображения No
Доставка Бърза доставка в рамките на 10-15 дни
Дължина На Роклята Дължина На Пода
Силует А-ЛИНИЯ
Тип Елемент Вечерни Рокли
Материал Polyester
Деколтето Мадама
Случай Официален Вечер
търговска марка нов базар
Дължина ръкав(см) Кратък
място на произход на стоките Суджоу,провинция Дзянсу,Китай(континентален)
Тип Рокли Вечерна Рокля , Вечерна Рокля , Клуб, Рокля , Выпускное Рокля , Рокля За Коктейл
Талия Натурални
Стил Ръкави Едно Рамо
Вграден сутиен ДА
Украса модел
Номер На Модела MZ02201043
Направени По Поръчка Размер Е на разположение, без допълнително заплащане
Подплата/Материал Рокли Отличен плат с отлично качество с вграден бюстгальтером
Дължина Sweep Train
Влак Влак Помете
Тип Тъкани Атлас
Задната Част На Конструкцията светкавица
Елемент На Модата Прост
Цвят Изберете как искате от цветовата диаграма

Напишете отзив

Едно Рамо Зелени Абитуриентски Рокли Арабското Вечерна Рокля 2019 Високи Вечерни Рокли С Цепка Отстрани Robe De Soiree На Поръчка Вечерна Рокля

Едно Рамо Зелени Абитуриентски Рокли Арабското Вечерна Рокля 2019 Високи Вечерни Рокли С Цепка Отстрани Robe De Soiree На Поръчка Вечерна Рокля

Добре Дошли В Mr. Жу Wedding & Events Dresses Co., Оод Ние сме професионален фабрика за производство на булчински рокли в Китай.Ние сме ангажирани в производството и износа на булчински и модни рокли вече около 10 години.Ние може да произвежда по поръчка

Свързани продукти