Тоалетна инфрачервен сензор за писоар,автоматичен индукционный клапан, зачервяване на последна дума в писоар,смыватель сензор стола,аксесоари за последна дума в писоар сензор 6V,J18060

Нов

27.16лв.

/ 30.18лв.

В наличност

[Име на]: сензорни писсуары [електронен сензор тип]: DC и AC [напрежение ]: DC6V AC220V [помощта]: toilet [ опаковка ]: 1бр/кутия

(1) Можем да доставим поръчки в рамките на следващите 3 дни след получаване на плащането.

(2) много метод перевозкы доставка за избор на различни товароотправителя и различен срок на доставка.

(3) Ако поръчката в търговския сезон, логистични компании ще са много заети, и някои поръчки може да отнеме малко повече време, за да пристигнат, моля, уведомете ни, ако искате да удължи периода от време, за вас, за да потвърдите доставка.

(4) Ако адресът за доставка е изтрит до избраната транспортна фирма, тогава ние ще променим другия товароотправителя за да превозва.

(5) пълното име на получателя, запрашиваемое при доставка в Руската Федерация.Бразилски клиент, моля изпратете ни кода CNPJ или CPF за доставка.

(1) Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси местоназначение или на данък върху вноса.

(2) ще бъде по-добре, ако можете да ни кажете, каква е цената по фактура, ще е добре за вашия обичай.

(3) компанията за превоз на товари ще плати тарифи предварително обикновено, и след това поручит към вас, когато изпратете до вашия дом или сте избрали детайли нагоре.Моля, не се отказвайте от тях се дължат допълнителни такси за доставка.

(1) Ако не са доволни, когато получите стоката, моля, върнете го в продължение на 10 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с мен, преди да го върне.

(2) върнатият продукт трябва да бъде в ново и неизползвано състояние с всички оригинални бирками и опаковка.

(3) Ако стоката е дефектна рамките на 30 дни, вие все пак можете да го изпратите обратно към нас.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но трябва да заплати допълнителна цена за доставка.

(1) моля, уверете се, че вашите стоки са пристигнали в добро състояние, а след това потвърдете удовлетворенную доставка.

(2) ние ще оставим положителен отзив след като сте получили стоката, и потвърди го.

(3) Ако не сте доволни от покупката си и нашите услуги, ние ще бъдем много благодарни, ако ни дадете съвет е пет звезден и оставите положителен коментар за опита си от работата с нас!

(4) Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля, свържете се директно с нас за помощ, а не за подаване на искане за възстановяване на средства.Ние се стремим да реши всички проблеми колкото е възможно по-бързо!Ние не приемаме никакви отрицателни отзиви, в противен случай следпродажбено обслужване незабавно спира.Моля, разберете.Благодарим ви!

(5) на всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден.Ако не сте получили нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Етикети: Тоалетна, тоалетна жена, смывной спрей, мият, сензор, почистване, импулсен клапан, Електромагнитен клапан 6V, сензор, почистване на тоалетната чиния, смывной тоалетна, влажност на i2c

Тип На Последна Дума В Писоар Стоящ Писсуары
Течно Лекарство не inclusive
Местоположение Окопаване Задната Окучка
Номер На Модела J18060
Характеристика Сензор За Последна Дума В Писоар
Електронен Индукционный Тип DC & AC
Аксесоари Адаптивни Част На Тръбата
търговска марка xTruly
Начин На Промиване Гравитационната Зачервяване На Лицето
Материал Друго

Напишете отзив

Тоалетна инфрачервен сензор за писоар,автоматичен индукционный клапан, зачервяване на последна дума в писоар,смыватель сензор стола,аксесоари за последна дума в писоар сензор 6V,J18060

Тоалетна инфрачервен сензор за писоар,автоматичен индукционный клапан, зачервяване на последна дума в писоар,смыватель сензор стола,аксесоари за последна дума в писоар сензор 6V,J18060

[Име на]: сензорни писсуары [електронен сензор тип]: DC и AC [напрежение ]: DC6V AC220V [помощта]: toilet [ опаковка ]: 1бр/кутия (1) Можем да доставим поръчки в рамките на следващите 3 дни след получаване на плащането. (2) много метод перевозкы доставка

Свързани продукти