10 мм уплътнение за Bafang BBSHD-ниска категория монтаж (4 бр.) 2.5 мм / бр

Нов

14.74лв.

/ 15.84лв.

В наличност

Дистанционер за настройка на долната скоба Bafang BBSHD.Списък на опаковката: 1) полагане на 2.5 mm (4 броя), 10мм във всички.

За нас:

Ние вярваме, че колоезденето е за всички, а не само за здрави и млади.Дали това планинско колоездене по горски път,изкачване на хълмове на кръст на мотора, вик надолу по хълмовете на пътната велосипед или гостилница деца по петите, малко може да се сравни с веселие и възбуда колоездене.Заслужава да се отбележи,че с оглед на приноса на електричество сега нямаш причина да губим от него.Ето че сме посветили и защо ние започнахме нашия интернет-магазин, който се фокусира върху електрически велосипедни серии ,като например електрически комплекти за конвертиране на велосипеди, планински и градски електрически велосипеди, електрически велосипеди с дебела гума и относителни детайли за електрически велосипеди.Всички продукти, които ние произвеждаме, се отразяват нашите интереси и професионализъм.Без значение дали търсите електронни мотори за общуване,пътуване или случайни пътувания, ние можем да ви помогнем с най-добрия избор!

Полезни съвети: • гаранция една година гаранция.В продължение на 15 дни(на база данни за доставка):ние покриване на пощенските разходи по доставката до мястото и обратно. От 15 дни до една година:ние покриване на върнати пощенски разходи. • Опаковка&кораб кутия с двойна стена с 5 слоя и ДХЛ,Федерална Експрес,TNT,ЕМС за избор на доставка. • Възстановяване Политика, ние ще ви върнем парите,ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката,и това е единствената причина на самия продукт,тъй като дефект, повреда, всичко, което е по вина на продавача, а не на личните предпочитания на купувача или неиспользование.

Етикети: 17ah 48v, звездичка Бафана, обратно цдз2, делото бафанга, веригата сорт пръстен бафанг, уплътнение на долния скоба, двигател на долната скоба, коляно bbshd, 20 750 W, пръстен верига бафанг

Цвят Черен
Тип Друго
търговска марка Олои
Материал алуминиева сплав

Напишете отзив

10 мм уплътнение за Bafang BBSHD-ниска категория монтаж (4 бр.) 2.5 мм / бр

10 мм уплътнение за Bafang BBSHD-ниска категория монтаж (4 бр.) 2.5 мм / бр

Дистанционер за настройка на долната скоба Bafang BBSHD.Списък на опаковката: 1) полагане на 2.5 mm (4 броя), 10мм във всички. За нас: Ние вярваме, че колоезденето е за всички, а не само за здрави и млади.Дали това планинско колоездене по горски

Свързани продукти