Стъклена задната част на задната врата на корпуса за HTC U11/ U11+ Plus / U11 EYES / U12 задния капак на отделението за батерията калъф с резервни части на обектива на камерата

Нов

31.99лв.

В наличност

Стъклена задна на задната част на вратата на достъпа на корпуса за HTC U11/ U11+ Plus / U11 EYES / U12 задния капак на отделението за батерията калъф с резервни части на обектива на камерата

Спецификация:

1. Добро качество споделя капака на отделението за батерията за HTC U11/ U11+ Plus / U11 EYES / U12

2. поправете счупена или наранена капака на отделението за батерията на мобилен за HTC U11/ U11+ Plus / U11 EYES / U12 , с помощта на тази информация направете така,че вашият телефон отново изглеждаше ново.

3. Всеки детайл е тестван преди да превозва и 100% работи.

4. Забележка: За да инсталирате този изделия е препоръчително да се консултирате със специалист или специалист.

Какво има в опаковката :

1бр капак на отделението за батерията за HTC U11/ U11+ Plus / U11 EYES / U12

Снимки На Продукта :

Плащане :

*Набирателни се приема.пратката ще бъде до вашия адрес и се уверете, че адресът за доставка е изпълнен и най-подходящия.

*Плащане на аванс и предаването ще бъде с 48 часове за по-голямата част от изпращане на продукта:

* Поръчката ще бъде доставена в рамките на 48 работни часа след потвърждение на плащането,ако има празник или специален период, бихме желали да ви информираме.(ние ще ви уведомим inmmediately, когато сте закупили продукти или цвят не е на разположение)

* Изпращане на www.ravda-dom.com stand доставка,ако спешно се нуждаете от продукт,моля, свържете се с нас за експресна доставка.(DHL,Fedex,и EMS и т.н)

* когато сте получили пакет в рамките на 24 часа, моля,проверете го внимателно, ако някакви проблеми, моля, свържете се директно с нас.

* ако не сте го получили в рамките на времето за доставка,моля свържете се с нас, без колебание, ние ще го проверя за вас.

Гаранция:

* За целия продукт 3 месеца гарантированности.

* Всеки продуктите са тествани работающ добре преди да превозва, моля ние ще се свържем в рамките на 3 дни след получаване на парцеллу,ако сте недоволни с продукти (реални снимки и друго доказателство трябва да се даде), а след това ние ще ви предложим замяна/връщане ако детайл не е както е описано.

* Нашата гаранция не се прилагат за всички продукти, които са физически или са повредени или не се намират в нормални условия на експлоатация в резултат на неправилна употреба или неправилна инсталация от страна на купувача/потребителя.

* За замяна, е задържан такса перевозкы пратката ще бъде оплащен на купувача, и на продавача плати превоза на товара замяна.ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ:

* Как да се определи коя част на екрана имате нужда за вашето устройство?

Само LCD-дисплей: Ако изображение под стъкло е разбито, а тъчпада не, тогава имате нужда от само LCD дисплей.

Дигитайзер, докосване на екрана: ако горната част на тъчпада или стъклена горна част треснуты или счупени, но изображението под нея в ред, тогава имате нужда само от тъчпада.

Етикети: htc u11, WEIWEI, lg lv3, животът u12, samsung smart, врати очната дупка, нещо u11, очната дупка, броня за iphone 6s, 3 7В

Съвместим Марка HTC
Тип Стъклена задната част на задната врата на корпуса за HTC U11/ U11+ Plus / U11 EYES / U12
Дизайн БАР
Качество Клас А++++
търговска марка LTPro
QC Опитайте един по един, преди кораб
Номер На Модела Делото На Отделението За Батерията Калъф С Резервни Части На Обектива На Камерата
Име Капак на отделението за батерията за HTC U11/ U11+ Plus / U11 EYES / U12

Напишете отзив

Стъклена задната част на задната врата на корпуса за HTC U11/ U11+ Plus / U11 EYES / U12 задния капак на отделението за батерията калъф с резервни части на обектива на камерата

Стъклена задната част на задната врата на корпуса за HTC U11/ U11+ Plus / U11 EYES / U12 задния капак на отделението за батерията калъф с резервни части на обектива на камерата

Стъклена задна на задната част на вратата на достъпа на корпуса за HTC U11/ U11+ Plus / U11 EYES / U12 задния капак на отделението за батерията калъф с резервни части на обектива на камерата Спецификация: 1. Добро качество споделя капака на отделението

Свързани продукти